Home

"Wacht niet op het perfecte moment, neem een moment en maak het perfect."

Lavendine Pure in Genk is gelegen in het groene hart van Limburg, pal aan natuurreservaat De Maten dat deel uitmaakt van natuurgebied de Wijers, op een boogscheut van ‘Fietsen door het water’, Bokrijk, het Nationaal Park, kortom: middenin de natuur met 100-en kilometers fiets-en wandelpaden, mountainbikeroutes,…

Maar toch ligt Lavendine Pure ook vlakbij interessante steden zoals Genk, Hasselt, Maastricht, Tongeren waar je je stevig kan onderdompelen in cultuur, allerlei musea om te ontdekken!

Ga jij graag shoppen? Dan ben je zo in de shoppingsteden Genk, Hasselt, Maasmechelen Village, Maastricht.

Thuiskomen doe je in een van de romantische kamers die ingericht zijn met natuurlijke en ecologische materialen. Elke ochtend verzorgen we een uitgebreid verwenontbijt met verse, biologische en streekproducten. Het ontbijt wordt momenteel privé geserveerd, we beschikken over meerdere ruimtes waarin we je ontbijt enkel voor jullie kunnen serveren.

Wij beschikken over een ruime landelijke tuin. In deze tuin zijn verschillende relaxhoekjes waar jullie heerlijk samen kunnen genieten. Er is een overdekt terras en een zonneterras. Bovendien is er een ecologische zwemvijver waar je als gast heerlijk kan plonsen of baantjes zwemmen. Vanaf half juni is er in alle kamers airconditioning voorzien.

Onze privé-wellness nodigt je uit om samen te relaxen en als kers op de taart verzorgen wij persoonlijk energetische ontspanningsmassages met etherische oliën, zodat jij je helemaal herboren voelt.

Wij beschikken over een elektrische laadpaal om je elektrische wagen op te laden.

Kinderen zijn welkom vanaf 7 jaar.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

Roken is in het volledige pand verboden, dit kan wel op het terras in onze tuin.

Tine en Daniël